Beleef Magische Verhalen en Creatieve Avonturen met Villa Popcorn, in samenwerking met De Kleine Johannes in Leuven

Bent u op zoek naar een betekenisvolle en plezierige activiteit voor uw kinderen? Ontdek de wonderlijke wereld van de workshop bij de Kleine Johannes in Leuven, waar we prachtige verhalen tot leven brengen en creatieve knutselprojecten maken die geïnspireerd zijn op deze verhalen. Elke eerste zaterdag van de maand, en tijdens de schoolvakanties op woensdag, verwelkomen we kinderen tussen 5 en 12 jaar om deel te nemen aan deze betoverende ervaring.

Waarom de workshop lezen en knutselen bij De Kleine Johannes?

  • Lezen en Creëren: We beginnen met het voorlezen van een fascinerend verhaal gekozen in de winkel de Kleine Johannes, we kiezen een boek vol avontuur en fantasie. Daarna gaan we aan de slag met knutselwerk dat rechtstreeks uit het verhaal is geïnspireerd.
  • Geschikt voor Diverse Leeftijden: Onze workshop is ontworpen om zowel jongere als oudere kinderen te betrekken, met activiteiten die zijn aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen van 5 tot 12 jaar zijn van harte welkom!
  • Creatieve Uitingen: We moedigen de verbeelding van uw kinderen aan en stimuleren hun creatieve uitingen terwijl ze werken aan leuke knutselprojecten die hen trots zullen maken.
  • Onderwijs en Plezier: De workshop combineert leren met plezier, wat zorgt voor een verrijkende en boeiende ervaring voor uw kinderen.

Praktische Informatie

  • Data en Tijden: De workshop vindt plaats op elke eerste zaterdag van de maand en op woensdagen tijdens schoolvakanties.
  • Leeftijdsgroep: Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
  • Reserveer Nu: Om zeker te zijn van een plekje voor uw kind, raden we aan om te reserveren via onze website.

Hoe Reserveren?

Het reserveren van een plekje voor uw kind voor deze workshop is eenvoudig:

  1. Bezoek Onze Website: Ga naar onze website https://villapopcorn.be/workshops/knutselworkshop-de-kleine-johannes/ om meer informatie te vinden over de workshop en het reserveringsproces.
  2. Selecteer Uw Datum: Kies de gewenste datum voor deelname aan de workshop.
  3. Reserveer en Betaal: Volg de eenvoudige stappen op onze website om uw reservering te bevestigen en veilig te betalen.

Contacteer Ons

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het reserveren? Ik sta voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren.

Bij de workshop in de Kleine Johannes in Leuven brengen we boeken tot leven en inspireren we de verbeelding van uw kinderen. We kijken ernaar uit om samen met hen creatieve avonturen te beleven!

Ontdek meer op onze website en reserveer vandaag nog uw plekje voor een betoverende ervaring.

Website: http://www.villapopcorn.be

Lees en knutselworkshop – Waar Verhalen en Creativiteit Samenkomen!

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven