Droom niet je leven… Leef je dromen!

Droom niet je leven… Leef je dromen!

Het idee achter Villa Popcorn leeft eigenlijk al 20 jaar. Ja inderdaad, al zo lang!

Caroline 👩

Hi iedereen, ik ben Caroline, één van de oprichtsters van Villa Popcorn.

20 jaar geleden woonde ik in één van de hippe buurten van New York en werkte ik er als Nanny. Een fantastische tijd. Toen ging ik regelmatig met de kindjes naar hele coole verjaardagsfeestjes! Helemaal niet te vergelijken met de kinderfeestjes die wij kennen in België. Echt een gigantisch groot kinderfeest met leuke activiteiten, waar ik zelf helemaal werd ondergedompeld in de fantasiewereld van de kinderen. Jammer genoeg ontbrak mij de moed om een Leuvense versie van dit geweldige concept in mijn eentje uit te werken.

Britt 👱

Ik stel mij ook nog graag even voor, ik ben Britt, collegaatje van Caroline! 🙂 Wij zijn het duo van Villa Popcorn!

In het verleden heb ik véél verschillende jobs gedaan, van reisleidster in Spanje tot stewardess, account manager, shop manager, HR uitzendconsulente, … en ga zo maar verder. De laatste 5 jaren was ik aan het jobhoppen en dat voelde echt niet meer fijn aan. Ik had het gevoel dat ik nergens thuis hoorde. Ik speelde al jaren met het idee om zelfstandige te worden. Maar ook ik worstelde met een probleem: wat voor bedrijf of initiatief zou ik uit de grond stampen? Hoe begin ik eraan? Droom ik niet te hard en moet ik niet gewoon doen wat de meesten doen, in dienstverband gaan werken! Neem ik niet teveel risico dan? Zou ik dat echt wel kunnen en durven? En wat als ik faal? Want zeg nu zelf, het is zo gemakkelijk om bij een bedrijf aan de slag te gaan, je krijgt netjes je loon uitbetaald (als je je werk goed doet uiteraard) , je ontvangt je extralegale voordelen, eindejaarspremie, … Easy peasy toch! 💥

Yes we can! 🌈

Wij hebben elkaar leren kennen dankzij Aliza, het dochtertje van Britt. Ik zorgde immers als onthaalmoeder voor de kleine Aliza. Het begon allemaal met korte babbeltjes over Aliza, maar wij hadden een “klik” en al snel volgden er langere en persoonlijke gesprekken. Zo bracht ik het idee ter sprake over een webshop vol met originele themafeesten, kant & klare feestpakketten, coole knutselpakketten, gezellige slaapfeestjes, animatie en veel gezonde traktaties, … kortom één online shop waar je écht alles vindt voor de leukste kinderfeestjes voor kinderen van 1 tot 12 jaar.

Et voilà, echt waar, de dag later waren we al collega’s. Twee zielen die elkaar perfect aan vulden, wij vonden elkaar op het juiste moment!

Samen zorgen wij ervoor dat de kinderfeestjes gaan knallen!

Villa Popcorn is geboren!👶

Liefste lezers, droom niet je leven … leef je dromen! Praat met je vrienden, kennissen, familie, … over je droom of dromen, wat het ook is, geloof in jezelf! ! Je zult je realiseren dat je tot ongelofelijke dingen in staat bent. 💪

 

Liefs Britt & Caroline

Villa Popcorn dames 🍿

Share this post

Comments (5)

 • Mia Reply

  Mooi gezegd!

  11/01/2021 at 12:43
  • brittvh Reply

   Dankje Mia! 🙂

   12/01/2021 at 18:20
 • Christel Reply

  Succes en vooral genieten van deze nieuwe uitdaging!
  Spijtig genoeg zijn mijn kinderen te groot en mijn kleindochter nog niet geboren.

  12/01/2021 at 16:18
  • brittvh Reply

   Dankjewel Christel! Dat zullen we zeker nodig hebben! 🙂 Binnen een jaartje hé!? 😉

   12/01/2021 at 18:20
 • Lieve Neve Reply

  Hallo, Britt en Caroline eerst en vooral wens ik jullie heel veel succes met Villapopcorn. Ik heb alvast mijn eerste bestelling bij jullie gedaan en ik moet zeggen: De snoepjes en de popcorn vinden de kindjes heel lekker. Voor ouders die een speciale dag willen organiseren voor de verjaardag hun kind, één adres VILLAPOPCORN. Ik hoop dat heel veel ouders de weg mogen vinden naar villapopcorn. Lieve Neve

  03/02/2021 at 09:53

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *