Mooie samenwerking tussen Pakje Plezier >< Villa Popcorn!

Mooie samenwerking tussen Pakje Plezier >< Villa Popcorn!

Wist je al dat naast het geluk en welbevinden van kinderen, wij ook een grote waarde hechten aan het milieu. Wij vinden het zelf super belangrijk dat kinderen tijdens hun knutsel activiteiten hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Wij zijn zo dankbaar dat wij hiervoor mogen samenwerken met pakjeplezier.nl.

Wie is Annelies?

Villa Popcorn wil jullie dan ook heel graag kennis laten maken met Annelies, het gezicht achter Pakje Plezier. Zij baat een Nederlandse webshop uit vol leuke & originele knutselpakketjes en wij werken met haar samen! 🙂

Het idee van Pakje Plezier

Annelies focust zich op het maken van leuke, originele knutselpakketten waarmee kinderen heerlijk aan de slag kunnen gaan en lekker kunnen fantaseren. De knutselpakketten zitten vol met verrassende restmaterialen waarmee kinderen zich creatief kunnen uitvoeren. De overschotten worden opgehaald bij collega ondernemers die deze nog in voorraad hadden. Deze worden speciaal voor haar klanten geknipt, gesorteerd en ingepakt. Dit volledige proces wordt uitgevoerd door volwassenen met een verstandelijke beperking.

Een samenwerking met Annelies sprak ons onmiddellijk aan. Haar visie sluit aan heel goed aan bij de onze. Daarnaast is Annelies net zoals ons een vrolijke, enthousiaste dame. We zitten allemaal op dezelfde golflengte, wat fijn samenwerkt!

Villa Popcorn verkoopt unieke knutseldoosjes van Pakje Plezier

Annelies verkoopt haar eigen Pakje Plezier in haar webshop. En zo heeft ze zelfs exclusief voor ons, kleine & op maat gemaakte knutseldoosjes in thema ontworpen! Hoe geweldig is dat! Wij bieden 9 thema’s aan, dus je kan 9 unieke knutselpakketjes! Je rekent ongeveer 40 minuten knutseltijd als activiteit. Ideaal om daarvoor of daarna nog heerlijk te ravotten of te smullen van onze gezonde zoetigheiden. Ze zijn zo gemakkelijk, je hoeft niets speciaal meer te kopen. Een schaar of een lijmstift heb je vast nog wel in je kast liggen. Toch niet? Ook knutselbenodigdheden kan je kopen bij ons in de shop, moest het nodig zijn. En uiteraard zorgen wij ervoor dat je een goede beschrijving krijgt van het knutselwerkje met een fotootje erbij! Is je kind toch niet zo blij met een knutselpakketje in thema? Ontdek dan ook onze andere knutselsets, die ook uniek, origineel en mega tof zijn! Sowieso gaan alle kinderen naar huis met een blij gezichtje en met hun eigen unieke kunstwerk!

Volg ons zeker op instagram of facebook, want af en toe zetten wij leuke knutselwerkjes in de schijnwerpers!

Liefs,

Britt & Caroline, de Villa Popcorn dames

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *