Levertermijnen

Villa Popcorn doet er alles aan om je pakje zo snel mogelijk te bezorgen.

Als jouw bestelling voor 16 uur is geplaatst, zorgen wij ervoor dat je pakketje nog diezelfde dag op de post gaat, uitgezonderd feestdagen en sluitingsdagen van Villa Popcorn. Neem het ons niet kwalijk indien wij je pakketje met 1 dag vertraging verzenden tijdens een drukke- of een actieperiode. Wij werken graag samen met Bpost en in normale omstandigheden ontvang jij je pakketje de volgende dag, ook op zaterdag.

Bpost levert op 3 manieren:

Bpost@home: levering bij je thuis of op kantoor
Bpost@Bpost: levering in een postpunt van Bpost bij jou in de buur
Bpost 24/7: levering in een 24/7 pakketautomaat

Van zodra wij jouw bestelling per post hebben opgestuurd, ontvang je per e-mail een track & trace nummer, zodat je je pakketje kan volgen.

Let op, foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten van de koper.

Kostprijs levering

Wij sturen je pakketje gratis op vanaf 75 euro. Bedraagt jouw pakketje minder dan 75 euro,  betaal je een verzendingskost van 5,70 euro indien het minder dan 10 kg weegt.  Weegt je pakketje meer dan 10 kg, dan betaal je een verzendingskost van 9 euro. Hoogstwaarschijnlijk zal het pakje nooit meer dan 10 kg wegen.

Veel koopplezier bij Villa Popcorn!

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar top