Welkom bij Villa popcorn!

Wie is Caroline?

Ik ben Caroline, een creatieve enthousiasteling en leading lady van Villa Popcorn. Als jonge mama besef ik als geen ander dat elk kind uniek is en dat hun fantasie en creativiteit zoveel mogelijk in de verf mag worden gezet. Daarnaast ervaar ik, zoals zovele jonge ouders nogal wat druk om alle spreekwoordelijke balletjes in de lucht te houden.

Ik speel in op de wensen van zowel kinderen als ouders en bied jullie tijd, ruimte en ideeën om te doen wat je graag doet.

Mijn verhaal

Ik werd vroeger gebeten door de reismicrobe en het ontdekken van nieuwe horizonten. Zo ging ik na mijn studies even aan de slag in een van de winkels in Disneyland Parijs en werkte ik met veel plezier als au pair en nanny in New York. Hier leerde ik zo veel nieuwe, boeiende mensen en ideeën kennen. En daarmee werd het zaadje voor wat nu Villa Popcorn is, al geplant. Al wist ik dat toen nog niet… Wel was ik zo onder de indruk van de originele manier waarop hier verjaardagen werden gevierd. Wat een feest was me dat zeg!

Na mijn terugkeer naar België en de geboorte van mijn dochter besloot ik onthaalouder te worden zodat ik voor haar en andere kindjes kon zorgen, net zoals ik jaren daarvoor ook had gedaan. Ik heb dit 13 jaar met volle overgave gedaan en ben hier enorm dankbaar voor.

Na al die jaren voelde ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur en het idee om mijn ‘netjes opgeborgen New-Yorkdroom’ weer uit de kast te halen kwam weer boven. Villa Popcorn is er en ik heb ENORM veel goesting om er een succesverhaal van te maken.

Heel veel liefs, Caroline

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven