Welkom bij Villa Popcorn!

Hoihoi

Wij zijn Caroline en Britt, creatieve enthousiastelingen en leading ladies van Villa Popcorn.

Als jonge mama’s beseffen we als geen ander dat elk kind uniek is en dat hun fantasie en creativiteit zoveel mogelijk in de verf mag worden gezet. Daarnaast ervaren we, zoals zovele jonge ouders nogal wat druk om alle spreekwoordelijke balletjes in de lucht te houden. Daarom hopen wij dat ook jullie Villa Popcorn als een win-winconcept zien. We spelen in op de wensen van zowel kinderen als ouders en bieden jullie tijd, ruimte en ideeën om te doen wat je graag doet.

Ons kent ons?

Wie is Britt?

Ik ben Britt, al van jongs af gebeten door de reismicrobe. Dit uitte zich in mijn vorige job als stewardess en reisleidster in Spanje. Die ervaringen leerden me dat ik actief, spontaan en goedlachs van aard ben, maar dat ik ook geniet van vrijheid en lekker eigenzinnig kan zijn. Na wat gejobhop bleef het kriebelen om mijn eigen ding te doen, iets waarin ik al mijn kwaliteiten kon benutten, maar wat precies?

Een tweede rode draad doorheen mijn leven bleek ‘werken met kinderen’ te zijn, hun energie en enthousiasme boeit me mateloos. Ik werkte al als kinderanimatrice, was tennisjuf en behaalde wat later ook mijn diploma kinderyoga-juf.

En toen gebeurde er iets onverwachts, nu noemen we het een geluk bij een ongeluk. Caroline, de onthaalmoeder van mijn dochter Aliza, bleek gezondheidsproblemen te hebben en dus besloot ik haar een bezoekje te brengen. Ze vertelde mij haar idee en zo ging de bal heel snel aan het rollen…want ik hou van kinderen, van feestjes, van vrolijkheid en positiviteit. Eindelijk wist ik wat ik wilde doen!

We zijn een complementair duo dat al heel watertjes doorzwommen heeft, maar vooral ENORM veel goesting heeft om van Villa Popcorn een hit te maken.

Wie is Caroline?

Hallo, mijn naam is Caroline en net als mijn collega Britt werd ook ik gebeten door de reismicrobe en het ontdekken van nieuwe horizonten. Zo ging ik na mijn studies even aan de slag in een van de winkels in Disneyland Parijs en werkte ik met veel plezier als au pair en nanny in New York. Hier leerde ik  zo veel nieuwe, boeiende mensen en ideeën kennen. En daarmee werd het zaadje voor wat nu Villa Popcorn is, al geplant. Al wist ik dat toen nog niet… Wel was ik zo onder de indruk van de originele manier waarop hier verjaardagen werden gevierd. Wat een feest was me dat zeg!

Na mijn terugkeer naar België had ik moeite om mijn plaats op de arbeidsmarkt te vinden. En toen werd mijn dochter geboren en besloot ik onthaalouder te worden zodat ik voor haar en andere kindjes kon zorgen, net zoals ik jaren daarvoor ook had gedaan. Ik heb dit 13 jaar met volle overgave gedaan en ben hier enorm dankbaar voor.

Maar toen sloeg het noodlot toe… het verdict borstkanker viel en plaatste toch heel wat dingen in een ander daglicht. Ik voelde dat het tijd was voor een nieuw avontuur en het was mijn man die met het idee op de proppen kwam om mijn ‘netjes opgeborgen New-Yorkdroom’ weer uit de kast te halen. Hij zou me wel steunen…Alsof het zo heeft moeten zijn, bracht Britt me een bezoekje en reageerde enorm enthousiast op mijn idee. Dit gaf me het spreekwoordelijke duwtje in de rug, want alleen durfde ik de sprong niet wagen. Met 2 staan we zoveel sterker en dat zie je, dat voel je. Villa Popcorn is er en ook ik heb ENORM veel goesting om er een succesverhaal van te maken.

Heel veel liefs van Britt & Caroline, de Villa Popcorn dames

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar top