Retourneren

Een product terugsturen kan zeker bij Villa Popcorn! Misschien is het product toch niet helemaal wat je er van had verwacht.
Voor al je aankopen online, kan je binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je pakketje, het product terug sturen naar Villa Popcorn.

Hoe stuur je een product terug naar Villa Popcorn?

  • Mail naar info@villapopcorn.be met je vraag voor een retour en geef aan wat de reden is van retour.
  • We houden je verder per e-mail op de hoogte. Zodra Villa Popcorn het pakket goed heeft ontvangen, wordt er een waardebon aangemaakt ter waarde van het bedrag. Deze waardebon kan je inzetten bij een volgende aankoop en is 1 jaar geldig.
    *Afgeprijsde producten komen ook niet in aanmerking voor ruiling, tegoedbon of terugbetaling.
  • De kosten voor retour zijn ten laste van de klant. We vragen hiervoor je begrip. Zorg er wel voor dat je pakketje binnen 14 dagen na ontvangst weer bij ons binnen is.
  • Belangrijk wanneer je het product retourneert, dient het onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn. Het is heel erg lief om het product goed in te pakken met de bijhorende verpakkingsmateriaal.
  • Wanneer de producten in goede staat zijn aangekomen bij Villa Popcorn, gaan we onmiddellijk aan de slag en houden we je op de hoogte per e-mail.

Hierbij alvast de link van Bpost om je retourlabel aan te maken.

Bezorgadres:

Villa Popcorn
Louis Melsensstraat 17
3000 Leuven – België

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven