Peuterhandjes en Kleuter-kunst

De Peuterhandjes en Kleuter-kunst workshop is ontworpen om ouders en peuters van 1,5 tot 3 jaar een boeiende, creatieve ervaring te bieden. Tijdens deze workshops leren de allerkleinsten de basisprincipes van kunst en creativiteit, terwijl ouders actief betrokken zijn bij hun artistieke ontwikkeling. De workshops vinden één keer per maand plaats en duren 45 minuten, wat perfect past bij de korte aandachtsspanne van peuters.

 0,00

🚚     Gratis verzending vanaf €75
🛡️     Veilig betalen met Bancontact & Paypal
🚀     Voor 16u besteld, dag erna in huis (bij werk-openingsdagen)

👶🎨 Voor wie? Ouders en peuters van 1,5 tot 3 jaar oud. 🗓️ Wanneer? Eenmaal per maand. ⏰ Duur? Slechts 45 minuten per sessie!

Begeef je in een wereld van artistieke ontdekkingen samen met je peuter en kleuter! Onze Peuterhandjes en Kleuter-kunst workshops zijn speciaal ontworpen om de allerkleinsten kennis te laten maken met de wonderen van kunst en creativiteit, en dit allemaal in een vertrouwde omgeving, samen met jou.

🖌️ Leer samen kunstzinnige vaardigheden 🤗 Versterk de band met je peuter en kleuter ✨ Stimuleer zintuiglijke exploratie 🏡 Creëer kunstwerken om mee naar huis te nemen

Doe mee aan deze betoverende reis van vingerverf tot sensuele ervaringen met materialen, van stempelen tot het ontdekken van de natuur. Je peuter zal stralen van vreugde en verwondering terwijl jullie samen prachtige kunstwerken maken.

Breng kleur in jullie dagen en maak blijvende herinneringen met de Peuterhandjes en Kleuter-kunst workshop. Ontdek, speel en creëer samen! 🌟🖼️

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven