Verhuur slaapfeestjes afspraken

Verhuur slaapfeestjes afspraken

Zo leuk dat jij een Villa Popcorn slaapfeestje boekt, dat wordt gegarandeerd een succes voor je kind maar ook voor jou! 😉

Leveren

Indien jij kiest voor leveren en/of installeren, brengen wij het slaapfeestje tot bij jouw thuis tegen een meerkost. De meerkost vind je terug nadat je het boekingsproces hebt doorlopen en je postcode heebt ingevuld. De prijs staat vervolgens ook in het winkelmandje.

Leveren is op afspraak, graag bekijken wij samen met jou welke datum en tijdstip het beste past.

Afhalen & terugbrengen

Indien jij kiest voor afhalen en terugbrengen, vragen wij graag om de volgende tijdstippen te respecteren.

Afhalen tijdstippen

  • donderdagavond : tussen 17u en 19u
  • vrijdag : tussen 13u en 16u
  • zaterdag : tussen 13u en 15u

Terugbrengen tijdstippen

  • zaterdag : tussen 12u en 14u
  • zondag : tussen 12u en 14u

Afhaalpunt Shop Villa Popcorn te Leuven

  • Louis Melsensstraat 17, 3000 leuven
  • GSM nummer: Britt : 0477 360 647 of Caroline: 0496 48 35 40

 

Indien je nog bijkomende vragen hebt, mail gerust naar : info@villapopcorn.be.

 

* Tip bij het afhalen van het materiaal:

  • zorg voor een ruime en lege wagen waar je de achterbank plat kan leggen want je auto zal helemaal vol zijn!
  • zorg er ook voor dat je autostoel(en) er eventueel uit zijn

* Tip checklist van het slaapfeestje:

  • al het materiaal van onze slaapfeestjes zijn zorgvuldig uitgekozen en verpakt in de bijbehorende handige zakken. Om het je gemakkelijk te maken bezorgen we je een checklist zodat je zeker niets vergeet in te pakken.

 

Annulatie van het slaapfeestje

Het kan altijd gebeuren dat je kind plots ziek wordt, net voor de grote dag!

Daarom vragen wij geen annulatiekosten wanneer je het slaapfeestje last minute annuleert. Je krijgt van ons een tegoedbon die je op een later tijdstip kan gebruiken, zodat je kind toch nog kan genieten van een magisch Villa Popcorn slaapfeestje. Deze tegoedbon is geldig gedurende 3 maanden.

 

Je kan ons contacteren via deze link.

Praktische tips bij het huren van Villa Popcorn slaapfeestjes

Vanaf 2 kindjes heb je al de mogelijkheid om slaapfeestjes te boeken, ook dus mogelijk om een ‘best-friend’-feestje te geven. Heb je meer ruimte dan kan je bij Villa Popcorn tot 12 tipi’s huren.

Elk kindje kan genieten van een leuke tipi tentje met een zachte comfortabele matras (geen luchtmatras), donsdeken en hoofdkussen en wij zorgen ook voor de gezellige aankleding in thema. De kinderen zullen zich zeker nooit vervelen dankzij de bijhorende activiteiten. Ook bij Villa Popcorn vind je allerlei lekkers, zoals pannenkoekenmix, gezonde traktaties, … om het feestje helemaal te laten knallen!

Reken op een 2 m² per tipi tentje. Onze matrassen (geen luchtmatrassen) zijn 90 x 190 cm groot. Afhankelijk van de ruimte bij jou thuis kan je ze in een halve cirkel, een rij, tegenover elkaar of in een cirkel zetten.

Ja, natuurlijk. We raden je aan om de tipi tentjes met twee personen op te stellen. Je ontvangt na het boeken van een slaapfeestje wel nog een handig instructie document. Zo kan je zorgeloos alles klaarzetten voor een fijn feestje! Gemiddeld moet je rekenen op 1 uur om alles klaar te zetten. Heb je graag hulp bij het opzetten van het slaapfeestje? Dat kan zeker! Wij willen je met plezier helpen met een meerkost van 30 euro bij het opzetten van het slaapfeestje.

Zeker en vast! Tegen een vergoeding brengen wij met alle plezier het gekozen slaapfeestje bij je thuis. Heb je geen zin om het zelf klaar te zetten? Met een meerkost van 30 euro, staat het slaapfeestje in een mum van tijd te pronken in je huis. Bij het inpakken van het slaapfeestje, kan je alles netjes in de bijhorende zakken doen, aan de hand van de checklist die wij je meegeven.

De kinderen kunnen gedurende 24 u genieten van het slaapfeestje in thema. Indien je gekozen hebt om de tipi tentjes op te laten halen, worden deze opgehaald op het door ons afgesproken tijdstip.

Al het materiaal van Villa Popcorn is zorgvuldig uitgekozen en verpakt in de bijbehorende handige zakken. Graag willen wij je vragen om met veel liefde onze spullen te behandelen. Zo kan er niet veel mis gaan. De tipi tentjes kan je enkel voor binnen gebruiken.

Nee helemaal niet! Na elk slaapfeestje zorgen wij ervoor dat alles fris gewassen wordt. Zo wassen wij alle tipi doeken, hoeslakens, dekbedovertrekken, kussenslopen, knuffels, … . Graag vragen we je enkel om het bamboe servies zelf af te wassen. Let op, het bamboe servies mag niet in de vaatwasser.

De waarborg bedraagt 50 euro voor het huren van een slaapfeestje. Dit kan je onmiddellijk afrekenen in de webshop of ter plaatse betalen bij ophaling. Het kan wel eens gebeuren dat er iets stuk of verloren gaat. Indien we schade opmerken of een onvolledig pakket ontvangen, kunnen we een bepaald bedrag afhouden van de waarborg. Van zodra het pakket weer volledig is, ontvang je het resterende bedrag van de waarborg. Je waarborg wordt, na controle van het slaapfeestje binnen de 5 dagen teruggestort op je rekening. Bij het niet tijdig terugbrengen van het slaapfeestje zoals afgesproken, zijn wij genoodzaakt om de waarborg in te houden.

Dankzij de comfortabele matrassen, slapen de kinderen als een roosje … . Mocht je twijfelen, dan raden we je aan om de avond voordien extra vroeg te gaan slapen.

Heb je nog andere vragen? Contacteer ons nu.

Lees hier meer over annulaties, leveringen, installaties en afhalen van slaapfeestjes.