Actie!

Pastelkleurige Verjaardagskaarsen

Pastelkleurige Regenboog-Verjaardagskaarsen

Verlicht elke feesttaart met onze prachtige pastelkleurige regenboog-verjaardagskaarsen. Perfect voor verjaardagsfeestjes, babyshowers en andere feestelijke gelegenheden, deze set van 16 lange kaarsen in vier zachte pasteltinten voegt een vleugje elegantie toe aan elke taart. Gebruik ze alleen of combineer met andere taartdecoraties uit onze “We Heart Pastels” collectie voor een harmonieus themafeest. De kaarsen zijn 10 cm hoog en komen met handige kandelaars voor een gemakkelijke plaatsing.

Oorspronkelijke prijs was: € 6,50.Huidige prijs is: € 5,00.

🚚     Gratis verzending vanaf €75
🛡️     Veilig betalen met Bancontact

Elegante Pastelkleurige Regenboog-Verjaardagskaarsen

Breng een regenboog van pastelkleuren naar je feesttafel met onze stijlvolle pastelkleurige regenboog-verjaardagskaarsen. Deze set bestaat uit 16 langwerpige kaarsen, verpakt in een assortiment van vier rustgevende pasteltinten: zacht roze, hemelsblauw, lentegroen en zonnig geel. Elk van deze zorgvuldig gekozen kleuren is ontworpen om elke taart een verfijnde uitstraling te geven.

Perfect voor Elke Gelegenheid: Of je nu een verjaardag voor een meisje viert, een babyshower organiseert, of samenkomt voor een feestdag zoals Pasen, deze kaarsen zijn de ideale keuze. Ze zijn ook bijzonder geschikt voor mijlpaalverjaardagen zoals 16, 18 of 21 jaar. Elk van deze kaarsen meet 10 cm hoog, waardoor ze prominent aanwezig zijn en de taart een luxueuze touch geven.

MIX & MATCH: Maak je feestdecor compleet door deze kaarsen te combineren met andere items uit onze “We Heart Pastels” collectie. Voor een naadloze styling, match deze kaarsen met roze kopjes, borden, servetten en meer uit dezelfde serie, beschikbaar in onze online winkel. Deze collectie is perfect voor het creëren van een cohesief en aantrekkelijk feestthema.

Kwaliteit Die Je Kunt Zien: Elke kaars en kandelaar is vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze kaarsen branden gelijkmatig en helder, waardoor ze niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook praktisch voor elke feestsetting. Ze zijn sterk genoeg om stevig in de taart te staan zonder te buigen of te druipen.

Deel Je Momenten: Wij houden ervan om te zien hoe onze producten deel uitmaken van jouw speciale momenten. Deel foto’s van je feest of gelegenheid op sociale media en inspireer anderen met je feestelijke decoraties. Laat ons zien hoe je de Pastelkleurige Regenboog-Verjaardagskaarsen hebt gestyled en maak deel uit van onze gemeenschap van feestliefhebbers.

Met deze uitgebreide en sfeervolle productomschrijving bieden we niet alleen een blik op het product, maar nodigen we ook uit tot interactie met ons merk, wat klantloyaliteit en merkbewustzijn kan verhogen.

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven