Creativiteit en plezier worden aan huis bezorgd

Bij ons staat plezier voorop en we zorgen ervoor dat elk feestje een onvergetelijke ervaring wordt voor jouw kinderen.

Praktische info

Kies voor een zorgeloos en onvergetelijk feestje met Villa Popcorn.

Laat het feest naar jou toe komen! Wij regelen alles: van opbouwen en entertainen tot opruimen. Zo kun je zorgeloos genieten van je feest of evenement. Ideaal voor verjaardagen, speelafspraken, feestdagen, bruiloften, babyshowers en nog veel meer! Wij komen naar je huis, restaurant, kantoor, evenementenlocatie, school, enzovoort!

Kies voor een leuke en creatieve activiteit.

Bij Villa Popcorn begrijpen we dat elk kind uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde thema’s die passen bij de interesses en voorkeuren van jouw kind. Of ze nu dromen van een prinsessenkasteel, een dinosaurusavontuur, of een ruimtereis, wij maken het mogelijk!
En het beste deel? Wanneer het feest voorbij is, zorgen wij voor de opruiming. Je huis zal net zo netjes zijn als voordat het feest begon. Zo heb jij de vrijheid om te ontspannen en te genieten van het gelach en de vreugde van de kinderen, wetende dat alles van begin tot eind verzorgd wordt. Boek via ons contactformulier

Word de ster van je eigen knutselfeest!

Ben je alleen op zoek naar knutselspullen om zelf de show te runnen? We weten hoe creatief onze klanten zijn! Wij pakken alles in, verzenden het en leveren alle benodigdheden bij je af, inclusief instructies om je eigen knutselfeestje te organiseren!

Kies een van de knutselsets of vraag ons om iets speciaals voor je te bedenken. Zo word jij de gastheer of gastvrouw die iedereen zich zal herinneren!

Op zoek naar een spetterend aanvulling voor je feestje?

Laat je kleintjes duiken in plezier met ons dolfijnenthema springkasteel! Perfect voor elk feestje, zorgt ons vrolijke dolfijnenspringkasteel gegarandeerd voor uren speelplezier. Spring erin en maak van je volgende feest een groot avontuur! Boek nu en laat het springplezier beginnen!

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven