Actie!

Talking Tables Verjaardagskaarsen

Dunne Kaarsen van Talking Tables in Zilver, Wit en Blauw

Verrijk je feesttaart met de stijlvolle dunne kaarsen van Talking Tables. Deze set omvat 16 kaarsen in chique tinten zilver, wit en blauw. Ze zijn ideaal voor verjaardagen of babyshowers. Elk pakket bevat kaarsen van 10 cm hoog met bijpassende houders, wat een elegante en veilige presentatie garandeert. Je kunt ze afzonderlijk gebruiken of combineren voor een opvallende taartdecoratie.

Oorspronkelijke prijs was: € 6,95.Huidige prijs is: € 5,00.

🚚     Gratis verzending vanaf €75
🛡️     Veilig betalen met Bancontact

Elegante Dunne Kaarsen in Zilver, Wit en Blauw van Talking Tables

Verlicht elke taart met onze stijlvolle dunne kaarsen van Talking Tables. Deze set bevat 16 kleurgecoördineerde kaarsen in tinten zilver, blauw en wit. Ze tillen je taartdecoratie naar een hoger niveau.

Perfect voor Alle Gelegenheden: Deze kaarsen zijn ideaal voor belangrijke verjaardagen zoals een 16e, 18e of 21e, of voor een gezellige babyshower. De set biedt 6 blauwe, 6 zilveren en 4 witte kaarsen. Zo kun je verschillende feestthema’s en decoraties aanvullen.

Veelzijdig en Chic: Gebruik deze slanke kaarsen alleen voor een klassieke look. Of combineer ze met een decoratieve taarttopper voor een indrukwekkend middelpunt. Elke kaars komt met een eigen houder, wat zorgt voor stabiliteit en gebruiksgemak.

Hoogwaardige Kwaliteit: Talking Tables staat bekend om zijn hoogwaardige feestaccessoires. Deze kaarsen zijn ontworpen om gelijkmatig en helder te branden. Ze bieden een warme, uitnodigende gloed bij elke gelegenheid. De geselecteerde kleuren passen bij elke taartstijl, van feestelijk tot ingetogen.

Inhoud van de Verpakking: Elke verpakking bevat 16 dunne kaarsen en bijbehorende houders. Hiermee is de installatie eenvoudig en snel. De kaarsen zijn zorgvuldig verpakt om in perfecte staat te arriveren.

Vier levens speciale momenten met de verfijnde feestkaarsen van Talking Tables. Deze functionele en stijlvolle kaarsen zullen je gasten zeker imponeren en je viering onvergetelijk maken.

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven