Slaapfeestje organiseren Boutersem!

Bij Villa Popcorn maken we van slaapfeestjes een onvergetelijke ervaring! Onze slaapfeestjes vinden plaats bij jou thuis en zijn tot in de puntjes verzorgd. Laat ons je helpen om een magische nacht te creëren voor je kind en hun vrienden.

Wat Bieden Wij?

  • Thema-decoraties: Kies uit een scala van thema’s zoals unicorn, dinosaurus, flamingo, en nog veel meer! Onze decoraties toveren de slaapruimte om tot een betoverende wereld.
  • Comfortabele tentjes: Onze tentjes zijn perfect om in te slapen en bieden een knusse en leuke slaapomgeving voor de kinderen. We bieden slaaparrangementen vanaf 2 tipi’s, zodat je de perfecte grootte kunt kiezen voor je feestje.
  • Compleet Pakket: We zorgen voor alles, van de tentjes en matrassen tot dekens, kussens en thema-decoraties. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd slaapfeestje!

Hoe Werkt Het?

  • Kies Je Thema: Blader door onze thema’s en kies degene die het beste bij het feestje van je kind past.
  • Reserveer Datum en Aantal Tipi’s: Kies de gewenste datum en het aantal tipi’s dat je nodig hebt.
  • Geniet van Je Slaapfeestje: Op de afgesproken datum kan je  al het materiaal komen ophalen. Alles staat klaar, je hoeft je nergens zorgen over te maken, zodat je kind en hun vrienden kunnen genieten van een onvergetelijke nacht.

Tarieven en Beschikbaarheid

Om onze tarieven te bekijken en beschikbaarheid te controleren, bekijk de kalender en info op onze website

Waarom Kiezen voor Villa Popcorn?

  • Ervaring: We hebben jarenlange ervaring in het organiseren van slaapfeestjes en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.
  • Kwaliteit: Onze tipi’s, matrassen en decoraties zijn van de hoogste kwaliteit, zodat je kinderen comfortabel en veilig kunnen slapen.
  • Gemak: We zorgen dat alles klaar staat in makkelijke zakken en helpen met in- en uitladen.
  • Magische Herinneringen: We streven ernaar om magische herinneringen te creëren die je kinderen nog vele jaren zullen koesteren.

Neem Contact Met Ons Op

Heb je vragen of wil je een slaapfeestje reserveren? Neem gerust contact met ons op via caroline@villapopcorn.be. We staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijk slaapfeestje!

Bij Villa Popcorn streven we ernaar om dromen waar te maken en magische herinneringen te creëren. Laat ons je helpen om van het volgende slaapfeestje een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Veelgestelde vragen bij het organiseren van een slaapfeestje

Hoe werkt een slaapfeestje?

Jij kiest een thema bij Villa popcorn, wij zetten alles klaar voor jou. Van matrassen, tipi’s en kussens tot leuke decoratie. Alles is er om er een geslaagd feestje van te maken.

Kunnen we het materiaal laten leveren?

Wanneer er iemand vrij is om het materiaal te brengen bekijken we dit graag samen met jou. Jammer genoeg is er niet altijd iemand beschikbaar. Daarom staat er op de website vermeld: ophalen en terugbrengen. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Wat is leuk om te doen tijdens een slaapfeestje?

Huur onze beamer, speel met de verkleedkledij die bij sommige thema’s zit, verwen jezelf met een maskertje tijdens het glamour girl slaapfeestje of maak zelf bruisballen met het kant en klare pakket dat je kan bijbestellen, speel een jungle spel bij het slaapfeestje jungle. Mogelijkheden genoeg.

Voor hoeveel kindjes kunnen we een slaapfeestje organiseren?

De tipi’s kunnen reeds vanaf 2 stuks geboekt worden. In totaal zijn er 12 tipi’s beschikbaar voor wie het groots ziet!

Voor welke leeftijd zijn de slaapfeestjes geschikt?

Slaapfeestjes starten meestal vanaf 6 jaar, wanneer de kindjes het niet erg meer vinden om een nachtje zonder mama of papa te zijn.
Jij kiest een thema bij Villa popcorn, wij zetten alles klaar voor jou. Van matrassen, tipi’s en kussens tot leuke decoratie. Alles is er om er een geslaagd feestje van te maken.

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven