Versier je eigen houten beertje

 

Welkom bij de magische wereld van creativiteit en plezier met ons knutselpakket “Versier Je Eigen Houten Beertje”! Dit pakket is speciaal ontworpen om vier kinderen een onvergetelijke en kleurrijke ervaring te bieden. Elk kind ontvangt zijn eigen houten beertje, compleet met hoofd, romp en poten die eenvoudig met magneetjes aan elkaar bevestigd kunnen worden. Met de meegeleverde kleurpotloodjes kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun beertjes naar hartelust versieren. Laat de knutselpret beginnen en zie hoe de houten beertjes tot leven komen met prachtige kleuren en ontwerpen!

 32,00

🚚     Gratis verzending vanaf €75
🛡️     Veilig betalen met Bancontact & Paypal
🚀     Voor 16u besteld, dag erna in huis (bij werk-openingsdagen)

Het “Versier Je Eigen Houten Beertje” knutselpakket is perfect voor een creatieve middag vol plezier. Dit pakket bevat alles wat nodig is om vier kinderen hun eigen unieke houten beertje te laten maken en versieren. Elk kind krijgt:

  • Een houten beertje, bestaande uit een hoofd, romp en poten die met magneetjes aan elkaar bevestigd worden.
  • Een set kleurpotloodjes om de beertjes te versieren.

Dit knutselpakket stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen terwijl ze hun eigen kunstwerkjes creëren. Het is ideaal voor verjaardagsfeestjes, speelmiddagen of gewoon als een leuke activiteit voor thuis. Laat de kinderen hun innerlijke kunstenaar ontdekken en geniet van de vrolijke beertjes die ze ontwerpen!

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven