Foamklei-pakket

Ontdek het Plezier van Knutselen met Foam Clay!

Laat je creativiteit de vrije loop met ons kleurrijke Foam Clay knutselpakket! Foam Clay is een unieke, aan de lucht drogende klei met kleine balletjes, perfect voor het maken van vrolijke en originele kunstwerken. Deze klei is niet giftig en glutenvrij, waardoor het veilig is voor zowel kinderen vanaf 4 jaar als volwassenen.

Met dit knutselpakket, dat geschikt is voor 4 kinderen, kun je kiezen uit acht verschillende figuren om te versieren met de Foam Clay. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en ontspannende activiteit, dit pakket biedt plezier voor iedereen!

 32,00

🚚     Gratis verzending vanaf €75
🛡️     Veilig betalen met Bancontact & Paypal
🚀     Voor 16u besteld, dag erna in huis (bij werk-openingsdagen)

1 pakket is geschikt voor 4 kinderen.

 

Wat zit er in het pakket?

  • Acht figuren (2 per kind) om te versieren: Kies uit onze schattige en gedetailleerde figuren en maak ze helemaal eigen met Foam Clay.
  • Kleuren Foam Clay: Een ruime selectie van vrolijke kleuren om je creaties tot leven te brengen.
  • Handleiding: Een eenvoudige stap-voor-stap handleiding om je op weg te helpen, zodat je binnen no-time prachtige kunstwerken kunt maken.

Waarom Foam Clay?

  • Veilig en kindvriendelijk: Foam Clay is vrij van giftige stoffen en gluten, ideaal voor jonge knutselaars.
  • Eenvoudig en leuk: De zachte, kneedbare textuur maakt het makkelijk om mee te werken en biedt urenlang knutselplezier.
  • Creativiteit stimuleren: Perfect om de verbeelding en fijne motoriek te ontwikkelen bij kinderen,en voor volwassenen een leuke manier om te ontspannen en creatief bezig te zijn.
Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven