Maak je eigen knuffelbeer

Onze ‘maak je eigen knuffelbeer’ activiteit belooft momenten vol vreugde, creativiteit en onvergetelijke momenten. Het is de perfecte gelegenheid voor kinderen om de waarde van handgemaakt speelgoed te leren waarderen, hun verbeelding te gebruiken, en thuis te komen met iets veel waardevollers dan alleen een speeltje: een zelfgemaakte vriend voor het leven, compleet met zijn eigen verhaal en een persoonlijk decoratief zakje. Bereid je voor op een hartverwarmende ervaring die creativiteit, plezier en vriendschap viert.

 28,00

🚚     Gratis verzending vanaf €75
🛡️     Veilig betalen met Bancontact & Paypal
🚀     Voor 16u besteld, dag erna in huis (bij werk-openingsdagen)

Tijdens deze bijzondere activiteit duikt elke jonge knuffelontwerper in het proces van het creëren van hun eigen teddybeer of puppy. Ze kiezen niet alleen welk dier ze willen maken, maar ze brengen hun nieuwe vriend ook tot leven door het met zorg en liefde te vullen. Het hoogtepunt? Elk kind ontvangt een officieel geboortecertificaat voor hun knuffel, een bewijs van hun speciale band en de unieke identiteit van hun nieuwe vriend.

Maar er is meer! Om deze ervaring nog specialer te maken, krijgt elk kind ook een t-shirtje voor de beer om te versieren. Dit is een ideale gelegenheid om hun creativiteit en eigen stijl te laten zien. Daarnaast is er een geluidsmodule inbegrepen om het beertje een persoonlijk tintje te geven.

Dit alles dient als een blijvende herinnering aan de dag die ze hebben doorgebracht in de wereld van knuffelmakers.

Data

11 februari

Uur

tussen 10u en 13u

Winkelwagen

Tips ontvangen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Naam
Scroll naar boven